Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Rang mida tauler

Rang mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tauler colors

Tauler colors

Jocs per a nens

Els conjunts d'escacs per a nens són especialment dissenyats perquè els més petits puguin aprendre i gaudir del joc de manera divertida i educativa. Aquests conjunts solen tenir característiques específiques que els fan adequats per a nens, com a peces més grans i fàcils de manejar, colors cridaners i dissenys atractius.

Algunes característiques comunes dels conjunts d'escacs per a nens són:

  • Dissenys divertits: Els conjunts per a nens sovint presenten dissenys colorits i temàtics que criden la seva atenció i desperten el seu interès pel joc.
  • Tauler plegable: Molts conjunts inclouen un tauler plegable que permet emmagatzemar fàcilment les peces i portar el joc a qualsevol lloc.
  • Instruccions i guies daprenentatge: Alguns conjunts per a nens vénen amb instruccions i guies daprenentatge que ajuden els nens a comprendre les regles bàsiques dels escacs i millorar les seves habilitats de joc.
  • Materials segurs: Els conjunts per a nens solen estar fets de materials segurs i duradors, que són adequats per al seu ús a l'entorn infantil.

Aquests conjunts d'escacs per a nens són una excel·lent manera d'introduir els més petits al món dels escacs, ajudant-los a desenvolupar habilitats com la concentració, el pensament lògic i la presa de decisions. A més, el joc d'escacs pot ser una activitat divertida per compartir en família i fomentar l'aprenentatge i la interacció entre els pares i els fills.

Filtres actius