Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Base del Rei

Base del Rei

Color "negres"

Color "negres"

Alçada Rei

Alçada Rei

Gegant

Juga a Escacs a l'Aire Lliure amb Les nostres Peces d'Escacs Grans i Resistents!

Les peces d'escacs grans per a ús exterior són una opció ideal per a aquells que volen gaudir del joc d'escacs en entorns exteriors, com jardins, parcs, patis o àrees recreatives. Aquestes peces estan dissenyades per ser resistents a les condicions climàtiques i duradores a exteriors.

Les peces d'escacs grans a l'aire lliure poden variar en mida i material, però generalment estan fetes de materials resistents i duradors, com ara plàstic, resina, pedra o fusta tractada. Aquests materials permeten que les peces suportin l'exposició al sol, la pluja i altres elements naturals sense fer-se malbé.

Algunes característiques comunes de les peces d'escacs grans a l'aire lliure inclouen:

  • Grandària ampliada: Les peces solen tenir dimensions molt més grans que les peces d'escacs estàndard, cosa que facilita la seva visibilitat i jugabilitat a l'aire lliure.
  • Pes adequat: Les peces poden estar dissenyades amb bases ponderades o emplenables amb sorra o aigua per proporcionar estabilitat en superfícies exteriors.
  • Disseny resistent: Les peces es dissenyen per resistir la intempèrie i els elements naturals, cosa que en garanteix la durabilitat a llarg termini.
  • Portabilitat: Encara que són més grans que les peces d'escacs estàndard, algunes peces d'escacs exteriors són dissenyades per ser relativament fàcils de transportar i emmagatzemar quan no estan en ús.

Aquestes peces d'escacs grans a l'aire lliure no només permeten gaudir dels escacs en entorns naturals i espais oberts, sinó que també poden servir com a atracció i element decoratiu en àrees recreatives. És important protegir i emmagatzemar adequadament les peces d'escacs a l'aire lliure quan no estiguin en ús per mantenir-ne la qualitat i assegurar-se que es mantinguin en bon estat al llarg del temps. En resum, les peces d´escacs grans al´aire lliure són una opció ideal per gaudir dels escacs en entorns naturals i espais oberts, i ofereixen una experiència de joc única i divertida en exteriors.

Filtres actius