Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Mida caselles

Mida caselles

Mida tauler

Mida tauler

Gran

Gaudeix dels escacs a l'aire lliure amb els nostres taulers d'escacs grans

Els taulers d'escacs grans per a jardí són una excel·lent opció per gaudir dels escacs a l'aire lliure en espais més amplis, com ara jardins, patis o àrees recreatives a l'aire lliure. Aquests taulers estan dissenyats específicament per al seu ús a exteriors i són ideals per a reunions familiars, esdeveniments a l'aire lliure, o simplement per gaudir de partides d'escacs sota el cel obert.

Les característiques dels taulers d'escacs grans per a jardí poden incloure:

  • Grandària ampliada: Aquests taulers tenen dimensions més grans que els taulers d'escacs estàndard, cosa que facilita la visibilitat i la jugabilitat a l'aire lliure.
  • Resistència a la intempèrie: Els taulers d'escacs per a jardí estan dissenyats amb materials resistents a la intempèrie, com ara plàstic resistent, resina, pedra o fusta tractada, per suportar les condicions climàtiques i l'exposició al sol, la pluja i altres elements naturals.
  • Peces adequades: Aquests taulers generalment s'utilitzen amb peces d'escacs grans i resistents que complementen la mida del tauler i són adequades per a ús a l'aire lliure.
  • Portabilitat: Encara que són més grans que els taulers d'escacs estàndard, alguns taulers d'escacs per al jardí poden ser relativament fàcils de transportar i emmagatzemar quan no estan en ús.

Els taulers d'escacs grans per a jardí no només brinden una experiència de joc única a l'aire lliure, sinó que també poden servir com una atracció i una peça decorativa al jardí o àrea exterior on es col·loquin. Són perfectes per passar temps de qualitat en família, organitzar tornejos exteriors o simplement gaudir de partides relaxades sota el sol.

És important assegurar-se de protegir i emmagatzemar adequadament el tauler d'escacs per a jardí quan no estigui en ús per mantenir la seva qualitat i durabilitat al llarg del temps. En resum, els taulers d'escacs grans per a jardí són una elecció excel·lent per gaudir dels escacs a l'aire lliure en un entorn més ampli i afegir un toc de diversió i elegància als teus moments a l'aire lliure.

Filtres actius