Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Gran

Els conjunts d'escacs grans són aquells que compten amb un tauler i peces de mida considerable, cosa que els fa ideals per jugar en espais més amplis o per aquells que prefereixen peces més grans i fàcils de manejar. Aquests conjunts solen ser especialment populars a escoles, clubs d'escacs, parcs o llocs on es busca una major visibilitat i comoditat durant les partides.

Els conjunts d'escacs grans poden variar en mida, però generalment inclouen un tauler amb caselles més grans i peces de més altura i volum en comparació amb els conjunts de mida estàndard.

Algunes característiques i avantatges dels conjunts d'escacs grans inclouen:

  • Millor visibilitat: Les peces més grans faciliten la visualització i el seguiment del joc, especialment per a aquells amb problemes de visió o en espais oberts.
  • Major durabilitat: Les peces grans solen ser més resistents i menys propenses a trencar-se, cosa que les fa ideals per a l'ús freqüent en llocs públics.
  • Comoditat en el maneig: Les peces més grans poden ser més fàcils de manejar i moure, especialment per a jugadors més joves o amb mans més grans.
  • Estètica impressionant: Els conjunts d'escacs grans poden ser impressionants i atractius, afegint-hi una sensació d'elegància i majestuositat a les partides.

És important tenir en compte la mida del tauler i les peces en adquirir un conjunt d'escacs grans, ja que poden variar en dimensions. Així mateix, és recomanable assegurar-se que les peces siguin de bona qualitat i estiguin ben ponderades per garantir una experiència de joc òptima. Els conjunts d'escacs grans són una excel·lent opció per a aquells que busquen una experiència d'escacs més impactant i còmoda, adequada per jugar a diferents entorns i amb un toc de grandesa.

Filtres actius