Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Idees per a regalar

Al teu amic, nuvi o cosí li encanta els escacs i no saps què regalar-li? En EscaciMat sabem el difícil que pot ser fer un regal d'escacs sense tenir cap coneixement. És per això pel que hem utilitzat la nostra web per donar-vos idees per regalar articles d'escacs.

Els regals per a amants dels escacs són complicats de triar i sobretot és difícil encertar. Hem fet una selecció dels productes més venuts i originals per fer regals d'escacs. Tenim tot tipus de regals d'escacs i per a diferents edats. Regals originals que segur que encanten a qualsevol amant dels escacs.

Si necessites un regal d'escacs per a nens pots triar un original escacs pintable. La gràcia d'aquest regal és no solament és un tauler amb peces. El tauler es pot pintar amb els retoladors que porta el pack. D'aquesta manera, aprendre li resultarà molt més senzill ja que podrem explicar-li les jugades directament en el tauler.

Un altre dels regals per escaquistes més útils són els rellotges DGT 1001 i 1002. Són rellotges digitals per jugar a escacs molt econòmics i totalment funcionals. El DGT 1001 és una versió bàsica ideal per a nens o per a aprendre. El DGT 1002 és una mica més complet ja que inclou més funcions. És ideal per a classes d'escacs o clubs. Tots dos models són ideals per jugar escacs a casa.

També tenim un altre tipus de regals originals inspirats en els escacs. Una memòria USB (32 o 64 GB) en forma de la peça del cavall que és vàlid tant per a nens, adolescents o adults. Una corbata amb motius d'escacs, clauers, samarretes, tasses i molts altres productes relacionats amb els escacs.

Filtres actius