Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Jocs didactics

Els jocs didàctics són una forma excel·lent de fer que les classes d'escacs siguin més interactives, divertides i efectives per als estudiants. Aquí hi ha alguns jocs didàctics que pots utilitzar a les teves classes d'escacs:

  • Escacs en equip: Divideix els estudiants en equips i organitza partides d'escacs on cada equip treballi junt per prendre decisions i planificar estratègies.
  • Escacs tàctics: Crea situacions tàctiques específiques i desafiadores perquè els estudiants resolguin problemes i trobin les millors jugades.
  • Escacs cooperatius: Organitza partides en què els estudiants juguin junts contra un oponent comú, fomentant la col·laboració i la comunicació.
  • Escacs per equips: Divideix els estudiants en equips i fes tornejos entre ells per fomentar la competència amistosa.
  • Escacs amb desafiaments específics: Estableix desafiaments per als estudiants, com donar escac mat en una quantitat limitada de moviments o aconseguir una posició determinada al tauler.
  • Escacs amb peces temàtiques: Utilitza peces d'escacs temàtiques, com a personatges de pel·lícules o animals, per fer el joc més atractiu i entretingut per als estudiants.

Aquests jocs didàctics permetran que els estudiants desenvolupin les seves habilitats d'escacs de manera divertida i pràctica, alhora que enfortiran la comprensió del joc i la capacitat per resoldre problemes estratègics.

Filtres actius