Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Obsequis

Si cerques obsequis per a les teves classes d'escacs, aquí hi ha algunes idees creatives i educatives que poden ser apreciades pels teus estudiants:

  • Llibres d'escacs per a nens: Regala llibres dissenyats especialment per a nens que ensenyin les regles bàsiques dels escacs i estratègies inicials de manera entretinguda.
  • Conjunts d'escacs magnètics: Obsequia conjunts d'escacs magnètics perquè els estudiants puguin practicar i jugar escacs a qualsevol lloc.
  • Quaderns d'escacs personalitzats: Regala quaderns amb dissenys relacionats amb els escacs, on els estudiants puguin prendre notes, resoldre problemes i anotar-ne les partides.
  • Rellotges d'escacs: Si els teus estudiants estan interessats en competicions, els rellotges d'escacs poden ser un regal útil i emocionant per millorar el maneig del temps a les partides.
  • Trofeus o medalles: Si organitzes tornejos a les teves classes, premiar els estudiants amb trofeus o medalles pot ser un incentiu motivador per continuar millorant.
  • Samarretes o accessoris d'escacs: Considereu obsequiar samarretes, clauers, bolígrafs o altres accessoris amb motius d'escacs, perquè els estudiants mostrin el seu amor pel joc.

Recordeu que els obsequis han de ser apropiats per a l'edat i el nivell dels estudiants, i el més important és que reforcin el seu entusiasme i passió pels escacs.

Filtres actius