Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Packs

Els nostres packs d'escacs són exclusius i únics. En aquesta part de la botiga trobaràs diferents conjunts d'escacs diferents a tots els altres. I és que no pertanyen a cap catàleg, sinó que nosaltres mateixos els preparem des de 0. Combinem diferents taulers i peces per crear packs únics i diferents.

De vegades un no troba el que busca a la vida, això també passa en els escacs. Moltes vegades ens agrada un tauler però no trobem les peces adequades. O simplement hem de comprar per separat les dues coses en botigues diferents. Això ens suposa invertir més temps i segurament més diners.

Escacimat coneix bé als jugadors d'escacs i és per això pel que hem creat aquests packs d'escacs únics al món. Es componen diferents taulers i peces que nosaltres mateix triem, combinem i fotografiem.

Els diferents taulers i peces d'escacs poden ser de fabricant diferents, per això mai els trobaràs en un pack complet. No obstant això, nosaltres hem creat aquests paquets que poden incloure material de diferents proveïdors, per així crear nous conjunts de taulers i peces.

Tenim diversos packs de diferents estils i materials. També tenim packs d'escacs pensats per a principiants, professionals i experts. Tots els nostres packs ja porten un petit descompte inclòs, pel que són més barats que comprar-los per separat.

Oferim packs d'escacs de diferents materials, principalment de plàstic i de diferents fustes. També hem fets alguns de qualitat superior que utilitzen materials de les gammes més altes. Si tens algun suggeriment o necessitat diferent als que oferim no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t'ajudarem encantats.

Filtres actius