Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Accesoris

Els accessoris per a taulers d'escacs electrònics poden incloure una varietat d'elements que complementen i milloren l'experiència de joc amb aquests dispositius tecnològics.

Alguns dels accessoris comuns per a taulers electrònics són:

  • Peces electròniques addicionals: Si tens un tauler electrònic que admet diverses configuracions de peces o desitges tenir peces de recanvi, pots adquirir peces electròniques addicionals que siguin compatibles amb el teu tauler.
  • Fundes o estoigs: Per protegir el tauler i les peces electròniques quan no estan en ús, és recomanable adquirir una funda o estoig especialment dissenyat per a ells.
  • Adaptadors de corrent: Alguns taulers electrònics funcionen amb bateries, mentre que altres necessiten un adaptador de corrent. Assegureu-vos de tenir l'adaptador de corrent adequat per al vostre tauler.
  • Cable de connexió a l'ordinador: Si el vostre tauler electrònic té la capacitat de connectar-vos a un ordinador per jugar en línia o accedir a programes d'escacs, necessitareu un cable de connexió compatible.
  • Pantalles addicionals: Alguns taulers electrònics poden permetre la connexió de pantalles addicionals, cosa que pot ser útil per mostrar informació addicional durant les partides o perquè els espectadors segueixin el joc més fàcilment.
  • Rellotges d'escacs compatibles: Si utilitzeu un tauler electrònic per a torneigs o partides cronometrades, assegureu-vos que els rellotges d'escacs que utilitzeu siguin compatibles amb el tauler.
  • Programes i aplicacions: Alguns fabricants poden oferir programari o aplicacions específiques per complementar i millorar lexperiència de joc amb el tauler electrònic.

És important tenir en compte la compatibilitat dels accessoris amb el teu tauler electrònic específic, per la qual cosa és recomanable consultar les recomanacions del fabricant o verificar amb el proveïdor abans de fer la compra. Els accessoris poden variar segons la marca i model del tauler electrònic que utilitzeu.

Filtres actius