Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Accesoris

Descobreix els nostres conjunts i accessoris d'escacs especialment dissenyats per gaudir al màxim del joc al teu jardí! Comptem amb una àmplia selecció de productes que us permetran crear una experiència d'escacs a l'aire lliure única i emocionant. Els nostres conjunts i accessoris inclouen:

  • Conjunts d'escacs per a jardí: Troba conjunts d'escacs amb peces grans i resistents, fabricades amb materials adequats per a exteriors com a plàstic o resina. Aquests conjunts vénen amb un tauler d'escacs de mida gran que és perfecte per jugar en espais oberts.
  • Taulers d'escacs grans: Explora els nostres taulers d'escacs especialment dissenyats per al jardí. Fabricats amb materials resistents a la intempèrie, com a plàstic resistent o fusta tractada, aquests taulers us ofereixen una superfície de joc àmplia i duradora.
  • Tapets per a escacs: Protegeix el teu tauler i peces amb tapets per a escacs dissenyats per a ús en exteriors. Aquests tapets proporcionen una superfície suau i còmoda per jugar i eviten que les peces entrin en contacte amb la terra o la humitat.
  • Bosses de transport: Si vols portar el teu conjunt d'escacs al jardí o altres llocs, les nostres bosses i estoigs de transport et permetran fer-ho de manera segura i convenient.
  • Fundes protectores: Mantingues les teves peces d'escacs protegides dels elements naturals amb les nostres fundes protectores, dissenyades per resistir la intempèrie.

En resum, els nostres conjunts i accessoris d'escacs per a jardí estan pensats per oferir una experiència de joc emocionant i còmoda en espais a l'aire lliure. Prepara't per gaudir dels escacs envoltats de la natura i crea moments inoblidables al costat dels teus éssers estimats!

Filtres actius