Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Ofertes per escoles i clubs d´escacs

A la nostra botiga d'escacs coneixem molt bé les necessitats dels nostres clients. És per això que hem creat aquesta nova categoria dedicada a tot tipus d'ofertes i packs d'escacs. Aquests packs estan pensats per a clubs d'escacs o escoles que volen comprar tot el necessari per jugar.

Tant si necessites renovar la teva tauler i peces d'escacs com si vols començar de 0, tenim diversos packs que et poden interessar. En tenim de diferents mides, materials i preus per cobrir totes les necessitats. Si no trobes el pack d'escacs que busques, contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida.

Tots els packs d'escacs són complets i inclouen tant el tauler com les peces. Tots els productes que oferim són de qualitat i han estat provats anteriorment per nosaltres mateixos.

Disposem de packs d'escacs que estan compostos de taulers i peces de diferents materials:

- Packs de plàstic. Són packs complets d'escacs que inclouen un tauler d'escacs i totes les seves peces en plàstic. Estan disponibles en diferents colors i estan pensats per a persones que volen iniciar-se. Són packs d'ofertes ideals per a escoles i col·legis.

- Packs de fusta. Aquest tipus de packs estan pensats per renovar el material que ja tens o per si necessites comprar un de nou. Si tens un club d'escacs et recomanem aquests packs. També són una bona opció per als col·legis.

- Packs superiors. Si vols un tauler i peces d'escacs d'una qualitat superior, aquests packs són per a tu. En ells podràs trobar ofertes que inclouen un tauler d'escacs i les seves peces amb uns acabats i materials d'alta qualitat. Estan pensats per a persones amb coneixements mitjans / avançats o per usar-los en tornejos d'escacs.

Filtres actius