Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Ofertas para clubs de ajedrez

A la nostra botiga, oferim ofertes exclusives per a clubs d'escacs amb rellotges DGT 2010, així com en taulers i peces d'escacs d'alta qualitat. Estem compromesos a brindar als clubs les millors eines per gaudir de partides i entrenaments d'escacs de manera òptima.

Els rellotges DGT 2010 són reconeguts per la seva precisió i funcionalitat, ideals per a tornejos i entrenaments. A més, comptem amb taulers i peces d'escacs dissenyats per resistir l'ús freqüent i oferir una experiència de joc excepcional.

A la nostra botiga oferim l'opció de crear planetes personalitzades per anotar partides d'escacs. Podem adaptar les planetes segons les teves preferències i necessitats específiques, incloent-hi el disseny, el format i qualsevol informació addicional que vulguis incloure.

També oferim una àmplia gamma de material electrònic per a retransmissions de partides d'escacs. Taulers, peces electròniques, rellotges DGT 3000, cablejat, tot el material per retransmetre, consulta'ns !

Aprofita aquestes ofertes especials i equipa el teu club amb el millor equip d'escacs. Contacta'ns per conèixer més detalls sobre les nostres ofertes per a clubs d'escacs i garanteix un joc de qualitat per a tots els membres del teu club!

Filtres actius