Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Rang alçada Rei

Rang alçada Rei

Base del Rei

Base del Rei

Color "negres"

Color "negres"

Dama extra

Dama extra

Alçada Rei

Alçada Rei

Peces de Fusta

Peces de Fusta per a Escacs: Elegància i Qualitat al teu Joc

Les peces de fusta per a escacs són una opció popular i apreciada per molts amants dels escacs degut al seu aspecte clàssic i la sensació de qualitat que aporten al joc. Aquestes peces solen estar fetes de fusta d'alta qualitat i estan tallades amb cura per garantir una aparença estètica i una bona jugabilitat.

Alguns dels avantatges de les peces de fusta per a escacs inclouen la seva durabilitat i el seu pes adequat, cosa que els proporciona una sensació sòlida i estable al tauler. A més, la fusta és un material natural que pot envellir amb gràcia, cosa que afegeix caràcter i valor a les peces amb el pas del temps.

Les peces de fusta per a escacs solen estar disponibles en diferents dissenys i estils, des dels dissenys clàssics i tradicionals fins als més moderns i artístics. Els col·leccionistes i els jugadors apassionats dels escacs solen apreciar les peces de fusta d'alta qualitat com una addició especial a la col·lecció o joc.

Filtres actius