Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Mida caselles

Mida caselles

Mida tauler

Mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tipus de fusta

Tipus de fusta

Fabricante

Fabricante

Fusta

Taulers d'escacs de fusta: Elegància i qualitat per a les partides

Els taulers d'escacs de fusta són una opció clàssica i apreciada per molts jugadors d'escacs per la seva elegància, bellesa natural i durabilitat. Aquests taulers estan fabricats amb diferents tipus de fusta, com ara roure, noguera, palissandre o auró, entre d'altres, cosa que els confereix una varietat de colors i vetes que en realcen l'aspecte.

Les característiques destacades dels taulers d'escacs de fusta inclouen:

  • Estètica atractiva: La fusta és un material conegut per la seva bellesa i calidesa, cosa que fa que els taulers d'escacs de fusta siguin visualment atractius i una peça decorativa a qualsevol lloc on s'utilitzin.
  • Durabilitat: Els taulers de fusta són resistents i estan dissenyats per suportar l'ús freqüent durant moltes partides d'escacs.
  • Sensació tàctil: La textura de la fusta proporciona una sensació tàctil única i agradable durant el joc, cosa que alguns jugadors prefereixen sobre taulers d'altres materials.
  • Varietat de dissenys: Els taulers de fusta poden presentar diferents estils de quadres i caselles, des de dissenys clàssics fins a patrons més moderns.
  • Grandària i portabilitat: Els taulers de fusta estan disponibles en diferents mides, des de taulers més petits per a partides informals fins a taulers de mida estàndard per a competicions.
  • Combinació amb peces: Els taulers de fusta solen combinar molt bé amb peces d'escacs de diversos materials, com ara fusta, metall o plàstic.

En resum, els taulers d'escacs de fusta són una opció popular per a aquells que aprecien l'estètica, la qualitat i la tradició en la seva experiència de joc d'escacs.

La gran majoria de taulers de què disposem, són de Rexapados Ferrer. Sent un fabricant reconegut a nivell mundial, Rechapados Ferrer representa una opció fiable per a aquells que vulguin adquirir taulers d'escacs de fusta de la més alta qualitat. El seu prestigi i reputació a la indústria asseguren que els taulers compliran amb les expectatives dels clients més exigents.

Filtres actius