Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Mida caselles

Mida caselles

Mida tauler

Mida tauler

Coordenades

Coordenades

Plàstic

Taulers d'escacs de plàstic: duradors, pràctics i assequibles

Els taulers d'escacs de plàstic són una opció popular i versàtil per als aficionats als escacs. Aquests taulers estan fabricats amb material de plàstic resistent, cosa que els fa duradors i fàcils de netejar. Són ideals per a jugadors de totes les edats i nivells d'habilitat, ja que ofereixen diversos avantatges:

  • Assequibles: Els taulers d'escacs de plàstic solen ser més econòmics en comparació amb altres materials com la fusta o el marbre, cosa que els converteix en una opció accessible per a molts jugadors.
  • Lleugers i portàtils: A causa de la seva construcció lleugera, els taulers de plàstic són fàcils de transportar i portar a qualsevol lloc, cosa que els fa ideals per partides en moviment o per jugar a l'aire lliure.
  • Duradors i resistents: El plàstic és un material resistent que pot suportar l'ús freqüent i resistir cops o caigudes accidentals.
  • Fàcil de netejar: Els taulers d'escacs de plàstic són fàcils de netejar amb un drap humit, cosa que els manté en bon estat durant molt de temps.
  • Varietat de dissenys i colors: Aquests taulers estan disponibles en una àmplia gamma de dissenys i colors, cosa que permet als jugadors triar l'estil que més els agradi.
  • Adequats per a principiants: Els taulers de plàstic són ideals per a jugadors principiants, escoles d'escacs i clubs, ja que ofereixen una superfície de joc funcional i econòmica per aprendre i practicar el joc.

En resum, els taulers d'escacs de plàstic són una opció pràctica i assequible per gaudir del joc d'escacs a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Són una elecció popular per a aquells que busquen una opció econòmica, duradora i fàcil dutilitzar.

Filtres actius