Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Mida caselles

Mida caselles

Mida tauler

Mida tauler

Coordenades

Coordenades

Murals

Taulers d'escacs murals: Recursos visuals per a l'ensenyament dels escacs

Els taulers d'escacs murals són una eina excel·lent per a l'ensenyament dels escacs, ja que ofereixen una àmplia visió del tauler i són ideals perquè els estudiants puguin seguir i comprendre millor les estratègies i moviments durant les lliçons. Aquests taulers es poden penjar a la paret duna sala de classes o en un espai densenyament per proporcionar una visualització clara del joc.

Les característiques destacades dels taulers d'escacs murals per a ensenyament inclouen:

  • Gran mida: Els taulers murals solen ser més grans que els taulers d'escacs convencionals, cosa que permet una millor visibilitat i seguiment de les partides, especialment per a grups d'estudiants.
  • Caselles numerades i lletres: Molts taulers murals tenen caselles numerades i lletres als eixos per facilitar la referència de moviments i jugades durant les explicacions.
  • Peces d'escacs gegants: Alguns taulers murals també vénen amb peces d'escacs gegants que poden col·locar-se al tauler per a una major claredat visual i comprensió de les posicions.
  • Material resistent: Els taulers murals estan dissenyats per ser duradors i resistents, cosa que els fa adequats per a un ús constant en l'àmbit educatiu.
  • Interactivitat: Els taulers murals permeten la interacció directa amb els estudiants i fomenten la participació activa durant les classes.
  • Fàcil muntatge: La majoria dels taulers murals vénen amb sistemes de muntatge senzills que permeten penjar-los i desmuntar-los amb facilitat.

Els taulers d'escacs murals són una eina valuosa per a professors, entrenadors i educadors d'escacs, ja que faciliten l'ensenyament i l'aprenentatge del joc de manera visual i pràctica. Aquests taulers proporcionen un recurs educatiu efectiu per millorar les habilitats i la comprensió dels escacs en entorns densenyament.

Filtres actius