Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Rang mida tauler

Rang mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tauler colors

Tauler colors

Temàtic

Els conjunts d'escacs temàtics són una opció fascinant per als amants dels escacs que es volen submergir en un món de fantasia, història o cultura. Aquests conjunts presenten peces d'escacs amb dissenys únics i inspirats en diferents temes, cosa que els confereix un aspecte atractiu i distintiu.

Alguns exemples de conjunts d'escacs temàtics inclouen:

  • Conjunts d'escacs històrics: Representen personatges o esdeveniments històrics importants, com ara guerres, batalles o figures històriques.
  • Conjunts d'escacs temàtics de pel·lícules: Basats en pel·lícules famoses, amb peces que representen els personatges principals.
  • Conjunts d'escacs de fantasia: Inspirats en mons màgics i de fantasia, amb peces que representen criatures mitològiques i herois llegendaris.
  • Conjunts d'escacs de cultures i civilitzacions antigues: Representen la cultura i la simbologia d'antigues civilitzacions, com ara egipcis, romans, maies, entre d'altres.
  • Conjunts d'escacs de ciència ficció: Amb dissenys futuristes i peces que reflecteixen naus espacials, robots i éssers extraterrestres.
  • Conjunts d'escacs d'animals: Representen animals reals o fantàstics, com a conjunts d'escacs de safari o de la selva.

Aquests conjunts temàtics no només són ideals per jugar als escacs, sinó que també poden ser una peça decorativa i de col·lecció per als aficionats. Permeten gaudir de partides emocionants mentre se submergeix en un univers temàtic únic i especial. Si busques una experiència d'escacs més enllà del que és tradicional, un conjunt temàtic pot ser l'elecció perfecta per expressar els teus interessos i passions a través del joc.

Filtres actius