Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Marca

Marca

Rellotges

Rellotges d'Escacs: Digitals i Analògics per a un Joc Precís

Si estàs buscant un rellotge d'escacs per jugar els teus partides més professionals has arribat al lloc adequat. A la nostra botiga d'escacs podràs trobar tant rellotges analògics com rellotges digitals.

Si ets un jugador de la vella escola segurament estàs buscant un rellotge d'escacs analògic. Tot i que el seu ús s'ha vist relegat pel digital, els rellotges analògics d'escacs segueixen sent tan funcionals com el primer dia.

Rellotges d'escacs analògics

Els rellotges analògics van néixer el 1900 amb l'objectiu de no fer interminables les partides d'escacs. A partir de llavors, administrar el temps va ser una de les claus de les partides d'escacs professionals. SI vols arribar a ser un gran jugador, hauràs practicar amb temps perquè el teu cervell s'acostumi a pensar sota pressió.

Tenim diversos models de rellotges analògics d'escacs que es componen de les seves ja dues clàssiques esferes i la seva bandera d'alerta. El model més venut és el BHB Turnier, simple, però de qualitat sorprenent en tots els seus materials i fiabilitat alemanya assegurada. També disposem d'altres models de diferents colors i materials.

Rellotges d'escacs digitals

Els rellotges digitals d'escacs han arribat per quedar-se, ja que permeten un control del temps més exacte. En competicions oficials es fan servir rellotges d'escacs digitals, així que si vols practicar en un entorn realista hauràs d´utilitzarlos.

Sens dubte el model més cobejat és el DGT 2010, el rellotge oficial de la FIDE. Disposem de més models amb diferents funcionalitats i preus. Recorda que si necessites grans quantitats o alguna cosa especial pots posar-te en contacte amb nosaltres.

El rellotge digital d'escacs ha permés introduir la norma actual de l'increment per jugada. Si vols competir o practicar uns escacs reals hauràs de jugar amb rellotges digitals, ja que els rellotges analògics no tenen aquesta funció.

Filtres actius