Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Digitals

Rellotge Digital d'Escacs: Control Precís del Temps per a les teves Partides

Un rellotge digital dels escacs és un dispositiu electrònic que sutilitza per mesurar el temps durant una partida descacs. Aquests rellotges estan dissenyats específicament per al joc dʻescacs i tenen funcions especials per garantir un seguiment precís del temps de joc.

Les característiques comunes d'un rellotge digital d'escacs inclouen:

  • Pantalles separades: Els rellotges digitals d'escacs tenen dues pantalles, una per a cada jugador, cosa que permet veure el temps de joc de tots dos jugadors alhora.
  • Temporitzador de compte enrere: Els rellotges digitals compten amb temporitzadors de compte enrere, cosa que significa que els jugadors han de completar els seus moviments abans que el temps s'esgoti.
  • Configuració de temps: Aquests rellotges permeten configurar diferents modes de temps, com ara el control de temps clàssic amb un temps fix per a cada jugador o control de temps amb increment, on el temps augmenta després de cada moviment.
  • Botó de pausa: Els rellotges digitals solen tenir un botó de pausa que permet aturar el temporitzador en cas d'una pausa al joc.
  • Alertes sonores: Alguns rellotges digitals emeten alertes sonores quan el temps d'un jugador està a punt d'esgotar-se, cosa que ajuda a mantenir el ritme del joc.
  • Precisió: Els rellotges digitals ofereixen una precisió gairebé perfecta en el mesurament del temps, evitant discrepàncies o errors comuns que poden passar amb rellotges analògics.

Els rellotges digitals d'escacs són àmpliament utilitzats en tornejos d'escacs, partides professionals i competicions, ja que ofereixen una forma justa i precisa de controlar el temps de joc i garantir que tots dos jugadors tinguin el mateix temps disponible pels seus moviments. A més, són ideals per a jugadors que prefereixen una solució moderna i fiable per mesurar el temps durant les partides d'escacs. També són molt utilitzats a les classes, i per jugar a casa.

El principal fabricant de rellotges digitals d'escacs és DGT.

Filtres actius