Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Marca

Marca

Analògics

Rellotges Analògics d'Escacs: Elegància i Tradició a les teves Partides

Els rellotges analògics d'escacs són dispositius mecànics que es fan servir per mesurar el temps durant una partida d'escacs. A diferència dels rellotges digitals, els rellotges analògics no compten amb pantalles electròniques i funcionen mitjançant mecanismes interns, com ara rellotges de sorra o rellotges amb agulles.

Aquests rellotges d'escacs analògics solen tenir dues cares o esferes, una per a cada jugador. Cada cara té un rellotge amb agulles que es poden activar i aturar mitjançant botons o palanques. Quan un jugador realitza el seu moviment, atura el rellotge i comença el de l'oponent.

Les característiques comunes dels rellotges analògics d'escacs inclouen:

  • Disseny clàssic: Aquests rellotges tenen un aspecte tradicional i elegant, cosa que pot afegir un toc d'encant i nostàlgia al joc d'escacs.
  • Mecanisme mecànic: Els rellotges analògics funcionen mitjançant mecanismes mecànics, com rodes dentades i ressorts, cosa que els fa independents de l'energia elèctrica o bateries.
  • Sensació tàctil: Els rellotges analògics brinden una sensació tàctil única en accionar les agulles per iniciar i aturar el temps, cosa que alguns jugadors troben més satisfactori que els rellotges digitals.
  • So distintiu: Alguns rellotges analògics emeten un so característic en accionar les agulles, cosa que pot ser útil per indicar que un jugador ha aturat el seu temps.

Els rellotges analògics d'escacs són apreciats per aquells que valoren allò tradicional i l'artesania mecànica. Són ideals per a partides amistoses, en clubs d'escacs o per a aquells que vulguin gaudir de l'aspecte i l'experiència clàssica durant les partides.

Filtres actius