Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Editorial

Editorial

Temàtica

Temàtica

Idioma

Idioma

Autor

Autor

Col.leccions

Col.leccions

Any de publicació

Any de publicació

Llibres d´escacs

Llibres d'escacs: Aprèn, millora i domina el joc

Hi ha diverses maneres d'augmentar el nostre nivell de joc: simplement practicant amb amics o rivals, analitzant partides de grans jugadors ..., però sens dubte una gran forma d'aprendre dels millors és llegint. Els llibres d'escacs són una font infinita de coneixements i estratègies que t'ajudaran a millorar tots els aspectes de el joc.

A la nostra botiga trobaràs tot tipus de llibres d'escacs, des dels més recomanats fins a les últimes novetats. La qualitat de la nostra biblioteca és molt alta, sempre intentem tenir els millors llibres perquè puguis desenvolupar totes les teves habilitats de joc. Els dos exercicis que tot bon escaquista hauria de fer són: llegir i jugar.

Llibres d´escacs per a nens.

A Escacimat ens apassiona l'aprenentatge dels més petits, i com a escola d'escacs que som, a la nostra botiga no podien faltar llibres d'escacs per a infants. Aquests llibres educatius són molt fàcils d'entendre i molt divertits, amb l'objectiu que els més petits puguin donar els seus primers passos en el món de les 64 caselles gairebé sense adonar-se'n.

També disposem de revistes i contes d'escacs, sent aquests formats igualment vàlids per aprendre jugant, que és la millor manera de fer-ho per a ells. Així mateix, tenim llibres per utilitzar dins de l'àmbit educatiu.

Llibres d'escacs per a principiants, aficionats i experts.

Si t'estàs iniciant en aquest món és imprescindible que llegeixis per seguir aprenent. Tenim llibres d'escacs per a principiants i aficionats, que t'ensenyaran les diferents claus en les diferents fases de joc per augmentar la teva ELO i competir cada vegada millor. Llibres d'exercicis, problemes, obertures, tàctiques, etc.

D'altra banda, si ja estàs en un nivell intermedi o avançat, tampoc has de deixar de llegir, com més et nutras dels millors, més lluny arribaràs: Kaspàrov, Fischer, el jove Carlsen, la llegenda Capablanca, Alekhine, Morphy, etc. També pots optar per descobrir les millors jugades d'obertura o llegir llibres sobre les històries més fascinants d'aquest meravellós esport.

Filtres actius