Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Rang mida tauler

Rang mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tauler colors

Tauler colors

Magnètics

Els conjunts descacs magnètics són una opció popular per jugar escacs de forma portàtil i convenient. Aquests conjunts compten amb peces d'escacs que tenen imants a la base, cosa que els permet adherir-se fermament al tauler magnètic. Això evita que les peces es moguin o caiguin accidentalment durant el joc, fins i tot quan es juga en superfícies irregulars o en moviment.

Els principals avantatges dels conjunts d'escacs magnètics són:

  • Portabilitat: Com que tenen peces magnètiques que s'adhereixen al tauler, es poden tancar i transportar fàcilment, cosa que els fa ideals per jugar en viatges o portar-los a llocs fora de casa.
  • Estabilitat: Les peces magnètiques es mantenen al seu lloc fins i tot si el tauler s'inclina o mou, cosa que garanteix una partida estable i sense interrupcions.
  • Emmagatzematge segur: Quan no s'està jugant, les peces poden romandre al tauler sense caure, evitant pèrdues o danys.
  • Ideal per jugar a l'aire lliure: Els conjunts d'escacs magnètics són perfectes per jugar a l'aire lliure, ja que les peces no es desplacen amb vent o en superfícies no planes.
  • Varietat de dissenys: Aquests conjunts vénen en diverses mides, materials i dissenys, permetent triar el conjunt que millor s'adapti a les vostres preferències.

Si busques una experiència de joc pràctica i versàtil, els conjunts d'escacs magnètics són una excel·lent opció per gaudir dels escacs a qualsevol lloc i moment.

Filtres actius