Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Disponibilitat

Disponibilitat

Rang mida tauler

Rang mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tauler colors

Tauler colors

No magnètics

Els conjunts d'escacs no magnètics són aquells que no tenen imants a la base de les peces ni al tauler. Aquests conjunts es fan servir de manera tradicional, on les peces es col·loquen sobre el tauler de manera lliure i no estan subjectes magnèticament.

Algunes característiques dels conjunts d'escacs no magnètics són:

  • Col·locació lliure de les peces: Les peces no estan adherides al tauler i poden ser mogudes sense restriccions.
  • Ús en superfícies estables: Els conjunts no magnètics són adequats per al seu ús en superfícies planes i estables, com ara taules o taulers d'escacs convencionals.
  • Major varietat de materials: Els conjunts no magnètics poden estar fets de diversos materials, com a fusta, plàstic, marbre, metall, entre d'altres.
  • Ús en interiors: Són ideals per jugar a interiors, en un ambient on les peces i el tauler no estaran exposats a moviments bruscs.
  • Dissenys clàssics i temàtics: Podeu trobar conjunts no magnètics amb dissenys clàssics, així com conjunts temàtics amb peces d'escacs inspirades en personatges, cultures o pel·lícules.

Els conjunts d'escacs no magnètics són una opció tradicional i versàtil per gaudir del joc d'escacs en entorns estables i amb més varietat de materials i estils.

Filtres actius