Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Programes

Programes i Bases de Dades d'escacs: Eines per a Jugar, Analitzar i estudiar partides

Vols convertir-te en gran mestre i aprendre dels millors? En aquesta categoria trobaràs programes d'escacs per a pc que t'ajudaran a millorar tots els aspectes del teu joc i ampliar el teu repertori de jugades. A més de la pràctica habitual en partides reals, els escacs requereixen un estudi diari, i sens dubte els programes d'escacs són molt útils.

Tenim tot tipus de jocs i programes, des de programes d'escacs educatius, com ara “El petit Fritz” o “Dinosaur Chess”, fins a programes d'escacs per a experts, com ara “ChessBase”, “Fritz” o “Komodo”. Fins i tot els més grans utilitzen programes d'escacs per millorar-ne els coneixements, així que si vols formar part de l'elit, no dubtis ni un segon més i comença a utilitzar-los diàriament.

També disposem de bases de dades d'escacs àmpliament utilitzades per jugadors, entrenadors i analistes per estudiar i analitzar partides anteriors, aprendre de les estratègies de jugadors destacats, explorar obertures, millorar habilitats tàctiques i avaluar el rendiment de jugadors en tornejos i esdeveniments. En són exemples Chessbase, Mega Database, Big Database.

Filtres actius