Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Chessbase 16 Starter

165,21 €

Chessbase és una base de dades que s'ha convertit en l'estàndard a tot el món. Tothom fa servir ChessBase, des del Campió de l'Món fins l'aficionat de a la banda.Pot disposar del programa de forma immediata

COMPRAR VERSIÓ DESCARREGABLEo bé comprar la versió física i li enviarem a casa:

Quantitat
Aquest programa només es ven sota comanda. Lliurament en 10 dies

Calculeu el cost de lliurament
 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Pot comprar la versió descarregable i disposar de el programa immediatament aquí

(Envieu-nos el comprovant i li fem un val 10% dte. del gastat a ChessBase, per comprar a la nostra botiga)Entrena com Carlsen, Caruana & Co!

Chessbase és una base de dades d'escacs personal i independent que s'ha convertit en l'estàndard a tot el món. Tothom fa servir ChessBase, des del Campió de l'Món fins l'aficionat de a la banda. És el programa elegit per qualsevol que estimi el joc i vulgui saber més sobre ell. Inicieu la seva història d'èxit personal amb ChessBase i gaudi encara més de la seva escacs.

Més ràpid, més fàcil d'usar i més eficient. Aprofiti els avantatges de el nou programa Chessbase 16! Els nous paquets de programes combinen el nou programa Chessbase 16 amb la nova base de dades gran / mega 2021. Entrena com els millors jugadors de l'món: això és una cosa que tu també pots fer!

Lo nou en ChessBase 16

 • Recomanacions per a la teva repertori en cada jugada amb un sol clic. Tu tries en quin enfocar-: Variants principals, variants de moda, variants secundàries, atacs, gambitos, finals.
 • Millor visió de les variants a l'analitzar partides en profunditat, gràcies a el nou sistema dinàmic per distribuir la notació.
 • Notícies urgents sobre innovacions jugades recentment, amb accés directe a la base de dades.
 • Preparació a mida per oponents específics, reconeixent les seves debilitats i tenint en compte la teva repertori.
 • Innovacions i tendències presentades com anotacions en l'Anàlisi Tàctic.
 • Actualització de el servei de la Mega Database amb un sol clic.
 • Després actualitzar la Mega Database, visió clara de les innovacions recents i les tendències teòriques.
 • Cerca de posicions tàctiques característiques de cada obertura.
 • Motor de cerca més lleuger: s'ha reduït a la meitat l'espai que requereix en el disc dur.

Què inclou ChessBase 16 MEGA

 • ChessBase 16 (Idiomes: EN, ES, FR, IT, NL, GER)
 • Mega Database 2021.
 • Servei d'actualitzacions fins a final de 2021.
 • Accés a Live-Database (8 milions de partides). *
 • Subscripció a ChessBase Magazine per 1 any (6 exemplars).
 • Subscripció PREMIUM d'1 any a PlayChess i ChessBase account.
 • 250 ChessBase Ducats.

(*) Accessible a través del compte de ChessBase PREMIUM.

 ChessBase 16 - Premium package Edition 2021ChessBase 16 - Mega package Edition 2021ChessBase 16 - Starter Package Edition 2021ChessBase 16 single version
Live-DB
Database Mega 2021 Mega 2021 Big 2021 -
DB-Updates 2021 -
CB Magazin Abo 6x 6x 3x -
ChessBase Account 12 Meses Premium 12 Meses Premium 6 Meses Premium 3 Meses Premium
Corr. Database 2020 - - -
Endgame Turbo 5 - - -
Ducates incl. 500 250 - -
Precio 469,90 € 299,90 € 199,90 € 119,90 €
Ahorro de precio -409,30 € -184,50 € -119,64 € 0,00 €

Què pots fer amb ChessBase ?:

Recuperar partides segons obertures, jugadors i tornejos; generar taules creuades de tornejos i estadístiques gràfiques completes de jugadors o obertures; La "recerca de similitud" mostra tots les partides amb estructures de peons, patrons de sacrifici, posicions finals, etc.; "Comprovem" *: accedeixi a la base de dades d'anàlisi en profunditat més gran de món (més de 200 milions de posicions); "Anàlisi instantani": qualsevol partida no anotada s'analitza gairebé sense demora immediatament després de la càrrega (opcional). "Anàlisi assistit": quan ingressa a una partida, cada vegada que fa clic a una peça es produeix una avaluació per a totes les seves possibles caselles objectiu; "Tactical Analysis" d'anotar la partida, inserint comentaris, variacions i diagrames, abans de moviments forts o errors, en una partida oa una base de dades completa. També assenyalarà combinacions, jugades a la partida o fallides, intents, atacs, iniciativa i, per descomptat, l'últim en teoria d'obertures; Anàlisi del núvol: pot analitzar posicions simultàniament amb diversos motors des de diferents ordinadors funcionant en paral·lel; "Anàlisi profund": genera un arbre d'anàlisi que canvia dinàmicament, ja que amb el temps s'eliminen variacions més febles; treballs d'anàlisi automàtica per jugar a través d'una partida amb la notació oculta i preguntes d'entrenament automàtic amb consells per a cada moviment individual. La recerca de referències estesa per obertures mostra un augment / disminució en la popularitat i els típics finals recurrents; fusionar sobre la marxa en un arbre d'obertura; generar un expedient que contingui tota la informació disponible sobre un jugador específic de la base de dades; generar un informe d'obertures complet amb línies principals i crítiques, plans i més importants; publicació de partides a Internet amb un sol clic; Màscara de cerca millorada amb motius tàctics i exemples per a maniobres i distribució de material; Amplificador de recerca completament nou per a patrons i plans; imprimir partides en excel·lent qualitat amb diagrames i múltiples columnes; Nous taulers 3D nítids gràcies a la tecnologia de traçat de raigs; actualització automàtica de la base de dades de referència local amb les quotes setmanals de partides; accés a la base de dades en línia de ChessBase amb més de vuit milions de partides *; accés mòbil amb el compte ChessBase *.

Noves característiques:

Enquesta d'obertura automàtiques

La nova funció central de ChessBase 16 consisteix en enquestes d'obertura automàtica per a qualsevol moviment. Fins ara, la preparació de l'obertura consistia sobretot en la selecció de moviments. No obstant això, amb les eines tradicionals com LiveBook, Reference i Online Database, l'atenció es concentra fortament només en el següent moviment. És molt més efectiu tenir un arbre de variacions, una enquesta d'obertura. ChessBase ara proporciona això. D'un cop d'ull, veurà l'obertura completa enfront dels seus ulls i podrà avaluar immediatament quines variacions són importants per dominar de manera segura. Aquesta enquesta preparada potser pugui complementar amb material que hagi preparat vostè mateix i, per tant, es converteixi ràpidament en part del seu propi repertori. Però, com es fa la selecció de moviment? Això pot succeir a través d'un algoritme, però ets tu qui estableix els paràmetres, l'estil de l'elecció d'obertura. Per configurar-lo, es pot triar entre Línies principals - Moda - Línies laterals - Gambito - Atac - Posicional i Final de el joc. M'agradaria presentar breument alguns dels estils que potser siguin més importants per a la seva pràctica.

Fashion. S'hi seleccionen els moviments que dominen la pràctica moderna. Això sovint dóna com a resultat desviacions considerables de les variacions principals tradicionals i ofereix l'enquesta més interessant i teòricament millor fonamentada. Per al practicant amb poc temps, recomanem l'estil "Side lines". A l'igual que en una recerca a Google solem fer clic només en els enllaços superiors, en la preparació d'obertura també aquells moviments que es juguen amb freqüència i en la part superior de la llista exerceixen una atracció magnètica. Així, es passen per alt sistemes secundaris molt jugables a través dels quals es poden assolir posicions passables i que exigeixen poc temps de preparació. Hi ha una enquesta d'obertura alguna cosa cridanera en estil "Gambito", que té en compte qualsevol sacrifici jugable a meitat de camí. Gairebé totes les tàctiques conegudes en la teoria de l'escacs certament apareixeran en aquestes enquestes. Després també tenim l'estil "Attack". Cerca en jocs recents respectables les continuacions més nítides possibles. Això condueix a sistemes secundaris molt agressius, pàg. Ex. Sovint amb un h2-h4 d'hora. Quan et preguntes: "Qui toca alguna cosa així?", La resposta sol ser "Magnus Carlsen".

La recerca es basa en la seva pròpia base de dades de referència, de manera que el millor de tot és l'última Mega Database, incloses les actualitzacions en línia. Si algú més amb una base de dades de referència raonablement actualitzada ja ha examinat una enquesta d'aquest moviment en particular, aquesta (encara que ajustable) prové directament de servidor i, per tant, està a punt immediatament.

Maneig suau d'arbres de variació profundas

Les enquestes d'obertura amb variacions profundament imbricades plantegen demandes particulars sobre la representació de la notació. Per aquesta raó, ChessBase 16 posseeix una nova forma de "plegar" variacions que es poden obrir o tancar simplement amb un clic de el ratolí. Una altra novetat és el reconeixement automàtic dels jocs cotitzats. Totes les enquestes d'obertura de ChessBase 16 contenen suggeriments sobre jocs de mostra sòlids recents.

Notificacions en temps real d'interessants tendències d'obertures

L'anàlisi tàctic per comentar automàticament els jocs s'amplia mitjançant comentaris d'obertura particulars. ChessBase 16 reconeix si una innovació és important i comenta adequadament. A més, es proporcionen pistes sobre les tendències teòriques recents i els sistemes secundaris reeixits.

Més innovacions en breu

Actualització de la base de dades Mega amb un clic. Amplificador de cerca millorat amb la necessitat de la meitat de l'espai en el seu disc dur. Enllaç a ChessBase Shop amb instal·lació directa dels productes comprats. Preparació per a oponents amb detecció de debilitats segons el seu propi repertori. Busqui posicions tàctiques característiques en una variació d'obertura.

Nou a ChessBase 16

 • Obertura d'enquestes per a cada moviment amb un sol clic. Amb una opció d'enfocament: variacions principals, moda, línies laterals, atac, gambitos, final de el joc
 • Millor visió general a l'jugar a través de jocs profundament analitzats gràcies a l'plegat dinàmic de la notació
 • Notícies urgents sobre innovacions reproduïdes recentment amb accés directe a la base de dades
 • Accés directe a la base de dades dels tornejos que es juguen en viu
 • Preparació per a oponents amb reconeixement de les seves debilitats tenint en compte el seu propi repertori
 • Innovacions i tendències com anotacions en l'anàlisi tàctic
 • Després d'una actualització de Megadatabase, vista general d'importants innovacions recents i tendències teòriques.
 • Etiquetes per a la gestió de jocs.
 • Cerca de posicions tàctiques característiques en una variació d'obertura.
 • Enllaç a la botiga ChessBase amb una instal·lació senzilla dels productes de descàrrega adquirits
 • Amplificador de recerca reduït: espai requerit en el disc dur reduït a la meitat
 • Playchess xat modernitzat

9783866817777

Especificacions

Idioma
Alemany
Anglès
Castellà
Francès
Italià
Any de publicació
novembre 2020