Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Condicions de venda

1. - COMPRA A ESCACIMAT. Les compres realitzades en www.tiendaescacimat.es, queden sotmeses a la normativa vigent i la resta de la legislació concordant, se realitzades les operacions de venda a la Botiga EscaciMat, que gestiona ESCACIMAT, SLU, amb domicili fiscal al carrer Marià Aguiló, 67. 08005 Barcelona (Espanya). Telf 933096565, amb CIF B-66.694.621. El nostre correu de contacte és tienda@escacimat.com.

Els productes mostrats en la nostra botiga, així com en els formularis de comandes tenen l'IVA inclòs i estan mostrats en euros.
S'aplicaran unes despeses d'enviament en funció de l'transportista i de l'pes de l'paquet, excepte si l'import supera els 80 euros, en aquest cas anirien a càrrec de ESCACIMAT, SLU. També és possible recollir-lo al local, prèvia compra en línia.

EscaciMat, SLU expedeix factura per totes les operacions realitzades, que es pot descarregar des del compte de client. També pot ser enviada per correu postal.

 2. - FORMALITZACIÓ DE LA COMANDA. El client que vulgui fer una compra a ESCACIMAT ha de llegir les condicions de venda que inclouen al nostre web. La formalització d'una comanda s'entendrà realitzada sota la total acceptació de les condicions de venda contingudes a la pàgina, i havent-se efectuat el pagament anteriorment, segons les opcions indicades, o realitzar-contrareemborsament. Els productes s'enviaran a l'adreça de lliurament que ens indiqui.

  3. - ENVIAMENT DE COMANDES. Els productes s'enviaran mitjançant agència GLS, MRW o Correus. El termini de lliurament per als productes en estoc és en funció de l'transportista seleccionat, màxim 4 dies per a la Península. Si el producte indica que no està en estoc, se li indicarà de l'termini aproximat d'enviament.

Les comandes que superin els 80 €, el transport serà gratuït a la península.

  4. - ENVIAMENTS INTERNACIONALS. Per a comandes des de l'estranger, seleccioneu el material desitjat, i la botiga marcarà les despeses de transports en la cistella.
 
  5. - MÈTODES DE PAGAMENT. - Paypal - Transferència Bancària - Targeta de crèdit o Contra-reemborsament.

  6. - DEVOLUCIONS. Si vol tornar els productes adquirit, disposa d'un termini de 30 dies. Els costos d'enviament seran a càrrec de client.

Els costos de devolució si el material és defectuós, o no correspon a l'material demanat, són a càrrec de EscaciMat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres a tienda@escacimat.com o bé a l'933.096.565.

Les devolucions s'han de remetre a la següent adreça: ESCACIMAT, SLU. C /. Marià Aguiló, 67 - 08005 Barcelona, ​​Espanya.

7. - CONSULTES. Per a qualsevol consulta, podeu usar el xat que hi ha a la finestra a la part de baix a la dreta. Sinó estem disponibles, deixi un missatge i un mail i ens posarem en contacte amb vostè en breu.

Moltes gràcies per comprar a EscaciMat.