Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Política de privacitat

Uns efectes de disrupció en la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, ESCACIMAT SLU informació sobre l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal creat i sota la responsabilitat d'ESCACIMAT SLU, amb els resultats obtinguts a la pàgina web www.tiendaajedrezescacimat.es i subdominis d’aquesta. La finalitat d’aquesta fitxa és gestionar la nostra relació contractual amb nosaltres.

En compliment de la seva disputa a la llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, els clients i usuaris de www.tiendaajedrezescacimat.es i subdominis poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, i cancel·lació de les seves dades personals, envieu un correu electrònic a la botiga@escacimat.com, on es pugui indicar el nom i cognoms, l’usuari i l’adreça de correu electrònic amb el que es dirà de l’alt. En cas que les dades il·luminades estiguin associades a una compra, la legislació espanyola ens obligarà a mantenir fins a menys de cinc anys per la qual cosa no pot fer un borrador ni rectificar el client així que ho sol·liciti. Les seves dades personals no seran facilitades a tercers.

ESCACIMAT SLU es compromet en l’ús de les dades incloses en el fitxer, que respetarà la seva confidencialitat i que usarà l’acord amb la finalitat del fitxer, així com un compliment obligatori de la seva obligació de guàrdia i s’adaptaran a totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua , tractament o accés no autoritzat, d’acord amb l’establiment del reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal, aprovant pel Reial decret 994/1999, l’11 de juliol.

L’usuari accepta que tots els seus dades de caràcter personal s’identifiquin cedits a l’aplicació des del moment en què l’usuari va iniciar la contractació del servei de pagament sol·licitat per l’última data en el moment d’elegir la forma de pagament. Aquesta acceptació s’obté a terceres entitats que voldran accedir als fitxers per a l’obtenció final del contracte.