Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Finança la teva compra a l'instant amb Aplazame

Compra ara i paga després.

En Botiga EscaciMat volem ajudar-te a comprar el que et fa ser i estar millor. Ja pots finançar les teves compres a la nostra botiga amb Aplazame.Es ràpid, senzill i segur.

Tria el producte, selecciona Aplazame com a mètode de pagament a la fi de el procés de compra, tria el nombre de quotes i el dia de mes en què vols pagar.

Aplazame et concedirà el crèdit a l'instant. Només amb el teu email, el teu mòbil i el teu número de DNI. Sense paperassa i sense lletra petita. El que veus és el que pagaràs ni un cèntim més!

Condicions del finançament:

- A l'sol·licitar el préstec se't demanarà; realitzar el pagament d'una entrada inicial. La quantia de la teva préstec serà l'import de la cistella menys aquesta entrada inicial. Aquesta és la quantitat que finançarem en el nombre de quotes que triïs.

Per exemple, un finançament a 6 mesos implicarà 7 pagaments, un en el moment de la concessió de l'crèdit i 6 pagaments en cadascun dels 6 mesos següents a la compra.

- Els pagaments es fan amb la targeta que aporti el client a Aplazame.

- L'SMS enviat per Aplazame per a la tramitació de la sol·licitud de crèdit no té cap cost per a tu.

Exemple de finançament amb APLAZAME per a una cistella de 1.000,00 € a 12 mesos i que comença a pagar als 20 dies des de la sol·licitud.

Se sol·licita una entrada de 85,63 € que l'usuari ha de pagar a través de la targeta en el moment en què realitza l'operació.

L'import a finançar és la diferència entre el valor de la cistella i l'entrada: 914,37 €.

Se sol·liciten 12 mensualitats de 85,63 €. Comissió d'obertura: 0,00 €. TIN: 22,11% TAE: 24,5%.

Import total degut: 1.027,56 €.

Subjecte a l'aprovació per part de APLAZAME, S.L.

MÉS INFORMACIÓ