Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Avís legal

Informació general:
En cumpliment d'allò establert a la llei 34/2002 d'11 de juliol, de serveis de la societat d'informació i de comerç electrònic, les dades relatives al lloc web de ESCACIMAT són:

ESCACIMAT SLU
Administrador: Carles Godesard Forga
Adreça: Marià Aguiló, 67 - 08005 Barcelona
Contacte: tienda@escacimat.com. 933 096 565 / 615 941 930
CIF: B-66.694.621

 

Limitació de responsabilitat:
L´informació suministrada per ESCACIMAT en aquesta plana web és a títol informatiu i, per tant, ESCACIMAT no pot assumir cap responsabilitat derivada del ús incorrecte, inapropiat o il·lícit dels seus continguts i del seu dret a actualitzar-los quan vulgui, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l'accés de forma definitiva o temporal.

Amb els límits establerts per la llei, ESCACIMAT, no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precissió de les dades i informacions contingudes en les seves pàgines web.

Aquestes pàgines poden contenir enllaços a pàgines de terceres persones que ESCACIMAT, no pot controlar i, per tant ESCACIMAT no pot assumir ni assumeix cap responsabilitat pel contingut que pugui apareixer a pàgines de terceres persones ni per l'ús que se'n pugui fer.

ESCACIMAT no es fa responsable del possibles errors informàtics que es puguin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics, ni per les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador utilitzat per l'usuari o pel fet de no usar-ne una versió degudament actualitzada.

 

Propietat intel·lectual:
Les marques comercials i qualsevol marca esmentada en aquesta pàgina web és propietat del seu legítim propietari. Els textos, imatges, sons, animacions, programes, descàrregues i la resta de continguts que s'inclouen en aquests pàgina web son propietat de ESCACIMAT, o, en tot cas, en té cedits els drets d'ús i divulgació pública.
Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge, o comunicació pública total o parcial d'aquests continguts ha de tenir el consentiment explícit d'ESCACIMAT.