Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Historia del ajedrez moderno
 - Craig  Pritchett - La Casa del Ajedrez
  • Historia del ajedrez moderno
 - Craig  Pritchett - La Casa del Ajedrez

Historia del ajedrez moderno

20,67 €

El revolucionari William Steinitz (1836-1900) va ser l'avantguarda de l'Escola Moderna d'escacs de finals del segle XIX. Aquesta escola abraçava un nou enfocament en els mètodes de recerca, anàlisi i avaluació, fins i tot en la forma d'experimentació i lluita sobre el tauler.

Quantitat
En stock

Calculeu el cost de lliurament
 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

El revolucionari William Steinitz (1836-1900) va ser l'avantguarda de l'Escola Moderna d'escacs de finals del segle XIX. Aquesta escola abraçava un nou enfocament en els mètodes de recerca, anàlisi i avaluació, fins i tot en la forma d'experimentació i lluita sobre el tauler. Va ser un canvi decisiu que va tancar la trucada era romàntica, on predominaven la combinació i la tàctica, i va començar els escacs moderns. A partir d'aquí, Pritchett reflexiona sobre els autors hipermoderns; sobre les figures de l'anomenat dinamisme soviètic; sobre els escacs a l'era de la informació (Fischer, Karpov i Kasparov) i, finalment, sobre els escacs a l'era dels ordinadors (Kramnik, Anand i Carlsen). Conclou amb una mirada sobre el fenomen inquietant de la intel·ligència artificial, AlphaZero, que és capaç d'aprendre de les seves pròpies partides.

Craig Pritchett (Glasgow, 1949) excampió nacional d'Escòcia i mestre internacional, va representar el seu país en nou olimpíades (1966-1990), quatre defensant el primer tauler (1974-1980). Guanyador de la medalla d'or, al primer tauler d'Escòcia, al Campionat d'Europa de Veterans del 2011, continua competint regularment en tornejos oberts i de veterans. Columnista d'escacs del diari escocès The Herald (1972-2006) i de la revista East Lothian Life (des del 2005), ha escrit àmpliament sobre escacs, especialitzant-se darrerament en el desenvolupament històric del pensament escacat i les fascinants diferències en l'estil dels jugadors . Es va graduar a la Universitat de Glasgow en Història i Política Moderna.

Especificacions

Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Pritchett, Craig
Format
17 x 24 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
264
Edició
2022
Temàtica
Narració
Any de publicació
2022