Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Llibre escacs Lliçons amb un gran mestre vol.3. Boris Gulko
  • Llibre escacs Lliçons amb un gran mestre vol.3. Boris Gulko

Lliçons amb un gran mestre vol.3

14,42 €

Lliçons amb un gran mestre tendeix un pont entre el gran jugador i l'aficionat a través d'una sèrie de converses entre un professor, el famós gran mestre Boris Gulko, i el seu alumne, el doctor Joel Sneed,

Quantitat
En stock

Calculeu el cost de lliurament
 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Suposem que és vostè un jugador de club que té l'oportunitat de parlar llargament amb un gran mestre. Com aprofitaria aquesta oportunitat? Els jugadors de club no solen ser capaços d'apreciar les subtileses de l'alta competició.

Els grans jugadors poden analitzar els escacs amb una profunditat que no és assequible per als aficionats.

No obstant això, és possible que precisament per haver assolit aquest nivell d'excel·lència, sigui difícil per a un gran entrenador entendre les llacunes mentals d'un jugador aficionat.

Lliçons amb un gran mestre tendeix un pont entre el gran jugador i l'aficionat a través d'una sèrie de converses entre un professor, el famós gran mestre Boris Gulko, i el seu alumne, el doctor Joel Sneed, professor de psicologia i jugador de club.

Les lliçons es basen en les pròpies lluites de Gulko contra els seus col·legues, i se centren en l'estratègia, en la tàctica i en el paper de la psicologia en la competició.

Boris Gulko és un dels grans mestres més prestigiosos del món. Va ser campió soviètic i també ha guanyat en dues ocasions el Campionat d'EUA des de la seva immigració a 1986, convertint-se així en l'únic jugador del món que posseeix els títols de campió soviètic i nord-americà.

En aquest volum: idees estratègiques i tàctiques, i com combinar-les en el tauler. Entre altres matèries, tracta l'atac i la defensa, l'explotació de les caselles febles, la lluita per la iniciativa, l'estratègia siciliana i la parella d'alfils.

9788492517718

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
La Casa del Ajedrez
Autor
Gulko, Boris
Sneed, Joel
Format
17 x 24 cm
Encuadernació
Rústica
Pàgines
174
Edició
2016
ISBN
978-84-925177-1-8
EAN-13
9788492517718
Col.leccions
Lliçons amb un gran mestre
Any de publicació
2016

També li podria agradar