Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Llibre escacs Temes estratègics de l'obertura al final
  • Llibre escacs Temes estratègics de l'obertura al final

Temes estratègics de l'obertura al final

12,50 €

Els sistemes d'obertura contrastats poden dividir-se en dues àmplies categories. La primera que es caracteritza pel predomini de la tàctica, i la segona obertura clarament estratègica.

Quantitat
En stock

Calculeu el cost de lliurament
 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Els sistemes d'obertura contrastats poden dividir-se en dues àmplies categories. La primera que es caracteritza pel predomini de la tàctica manifestada en forma d'aguts atacs contra el rei, i la segona obertura clarament estratègica. En aquest cas, el tema plantejat en l'obertura generalment segueix perfilant-se en el mig joc.

El propòsit d'aquest llibre és estudiar en detall quatre dels més importants temes estratègics (el peó d aïllat, majoria de peons en el flanc de dama, formacions gairebé simètriques i formacions de l'eriçó) traslladant-los als corresponents finals temàtics.

Per tant, el llibre serà útil tant per als jugadors d'1 e4 com per a aquells que prefereixen els sistemes tancats.

En aquest llibre, l'autor, Edmar Mednis, afronta l'ensenyament del final des d'un punt de vista diferent que parteix de la següent observació: certs esquemes d'obertura condueixen a estructures específiques de finals. Aquestes obertures giren al voltant d'un tema estratègic que es trasllada fins al mateix final, donant lloc a partides que només poden decantar-se en l'última fase del joc.

Per guanyar aquestes partides cal entendre els temes estratègics que dominen tota l'evolució del joc. Aquesta obra pretén desenvolupar la comprensió estratègica del jugador i així permetre millors resultats.

9788480194075

Especificacions

Idioma
Castellà
Editorial
Paidotribo
Autor
Mednis, Edmar
Format
15 cm x 21.5 cm
Encuadernació
Rústica
Pàgines
156
Edició
2002
ISBN
978-84801940-7-5
EAN-13
9788480194075
Any de publicació
2002