Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Caissa Cards Classic
  • Caissa Cards Classic
  • Caissa Cards Classic
  • Caissa Cards Classic
  • Caissa Cards Classic

Caissa Cards Classic

8,22 €

  Aquesta versió CLASSIC conté 32 cartes de jugadors de diferents èpoques. Els jugadors estan dividits en Pioners, Romàntics, Històrics i Campions del Món. A més, el pack conté 8 cartes especials. 

Quantitat
No hi ha stock. Pot consultar-nos a tienda@escacimat.com per a la data de reposició

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Caissa Cards és una baralla de cartes basada en jugadors d'escacs de diferents èpoques i que permet jugar fins a 4 jocs diferents (o més!).

  • Caissa CARDS BATTLE és un joc per a dos jugadors basat en els actuals jocs d'atac i defensa d'altres esports com futbol o col·leccions de cromos. Amb un força d'Elo d'atac i defensa aproximada a la real, i tenint en compte les característiques de cada jugador (si eren més ofensius, posicionals, universals ... etc.), Els jugadors han d'intentar guanyar una batalla entre grans jugadors dels temps .
  • CAMPIONS és un joc preferiblement per a 4 persones, encara que també poden jugar a 3 persones. És un joc d'estratègia i memòria apte per a tota la família.
  • Escratch és un joc per a 2, 3 o 4 persones. Joc familiar d'estratègia i memòria que permet passar una estona molt divertida jugant els més petits de la casa contra els pares i / o avis amb la bondat de tenir tots possibilitats de guanyar.
  • SOLITARI és un joc per a 1 persona on el repte és ordenar cada un dels quatre pals numèricament de menys a més


Què conté un pack de Caissa CARDS?

  Aquesta versió CLASSIC conté 32 cartes de jugadors de diferents èpoques. Els jugadors estan dividits en Pioners, Romàntics, Històrics i Campions del Món. A més, el pack conté 8 cartes especials. Aquestes cartes permeten jugar a diversos jocs diferents- Un total de 40 cartes !! en cada pack.

  El manual d'instruccions per aprendre a jugar als diferents tipus de jocs.

També li podria agradar