Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Chess book Llibre escacs The Woodpecker Method
  • Chess book Llibre escacs The Woodpecker Method

The Woodpecker Method

33,00 €
Impostos inclosos

Libro en inglés (Tapa dura) El mètode Woodpecker és el nom d'Axel Smith en un sistema de formació desenvolupat pel seu compatriota i coautor Hans Tikkanen.

Quantitat
No hi ha stock. Pot consultar-nos a tienda@escacimat.com per a la data de reposició

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

Ratings and comments from our customers
( 0.0 / 5) - 0 feedback(s)

Libro en inglés (Tapa dura) El mètode Woodpecker és el nom d'Axel Smith en un sistema de formació desenvolupat pel seu compatriota i coautor Hans Tikkanen.

Després d'entrenar-se amb el seu mètode el 2010, Tikkanen va aconseguir tres normes GM en un període de set setmanes. L'explicació ràpida del mètode Woodpecker és que heu de resoldre una gran quantitat de puzles seguits; a continuació, resoldre els mateixos trencaclosques una vegada i una altra, només més ràpid.

No és un accés directe a l'èxit - cal dur treball. Però la recompensa es pot tornar a programar la vostra ment inconscient. Els avantatges inclouen una visió tàctica més aguda, menys errors, millor joc quan es tracta de problemes de temps i d'intuïció millorada.

Aquest llibre conté tot el necessari per dur a terme la vostra pròpia formació de Palla. Smith i Tikkanen expliquen com obtenir el màxim benefici del mètode, abans de presentar més de 1100 trencaclosques i solucions, totes elles verificades i comprovades per la veracitat i la idoneïtat.

GM Axel Smith és el guardonat autor de Pump Up Your Rating i e3 Poison, tots dos rebuts amb entusiasme pels lectors i revisors. Usant l'Ocellet de bec, com a part de la seva formació, quan era adult, va millorar a partir d'una habilitació del 2100 fins a convertir-se en un mestre d'avantguarda.

GM Hans Tikkanen és un campió suec de quatre ocasions, que va aconseguir un màxim de 2.600 espectadors. El seu interès pels mètodes de millora de l'escacs i la seva forma de treballar, el va portar a estudiar per obtenir un títol de psicologia. Més informació

9781784830557

Especificacions

Editorial
Quality Chess
Autor
Smith, Axel
Format
17 x 24 cm.
Encuadernació
Tapa dura
Pàgines
392
Edició
1ª 2018
ISBN
978-178483055-7
EAN-13
9781784830557
Temàtica
Problemes
Any de publicació
2018