Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
Small Steps of Giant Improvement - Master Pawn Play in Chess
  • Small Steps of Giant Improvement - Master Pawn Play in Chess

Small Steps of Giant Improvement - Master Pawn Play in Chess

28,00 €
Impostos inclosos

El GM Sam Shankland exposa en la seva primera obra les regles bàsiques i fàcilment comprensibles que tot jugador ha de conèixer sobre el joc de peons, un dels aspectes més complexos de l'estratègia ajedrecística

Quantitat
No hi ha stock. Pot consultar-nos a tienda@escacimat.com per a la data de reposició

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

En els escacs, no pots recuperar la teva moviment, però sempre pots tornar una peça extraviada a la seva antiga casella a costa d'algun temps. Els peons, d'altra banda, mai es poden moure cap enrere, fent que els moviments de peons siguin decisions veritablement permanents.

Aquesta irreversibilitat fa que el joc de peons sigui un dels aspectes més difícils de l'estratègia d'escacs, que és una de les raons per les que s'han escrit pocs llibres sobre aquest tema, i alguns que són gairebé incomprensibles. Sam Shankland, medallista d'or de l'Olimpíada Room, ha anat per l'altre costat: desglossant els principis del joc de peons seguint pautes bàsiques i fàcilment comprensibles que tot jugador d'escacs ha de conèixer. Shankland comença amb exemples extremadament simples, però després eleva el nivell i il·lustra la universalitat de les pautes del llibre en mostrar com els grans mestres podrien haver pres millors decisions a l'usar-les.

Sam Shankland és un Gran Mestre i membre permanent de l'equip nacional dels EE. UU., Va guanyar una Medalla d'Or Individual en 2014 i un Equip d'Or el 2016. El 2015 i 2017 va jugar el Board 1 per a l'equip d'EE. UU. En el Campionat del Món per Equips. Aquest és el seu primer llibre.

9781784830502

Especificacions

Idioma
Anglès
Editorial
Quality Chess
Autor
Shankland, Sam
Format
17,4 x 24,6 cm.
Encuadernació
Rústica
Pàgines
333
Edició
2018
ISBN
978-178483050-2
EAN-13
9781784830502
Any de publicació
2018