Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close
 • De rebaixa!
Rellotge digital escacs DGT 2010
 • Rellotge digital escacs DGT 2010
 • Rellotge digital escacs DGT 2010
 • Rellotge digital escacs DGT 2010

Rellotge digital DGT 2010

54,96 €

El rellotge digital DGT 2010 és el més utilitzat en el món de l'escacs. Va ser declarat com a rellotge oficial de la FIDE i s'utilitza en la majoria de tornejos de tot el món. La seva gran pantalla, la seva facilitat d'ús, les seves diferents controls de temps i la possibilitat d'emmagatzemar manualment fins a 14 programes de joc fan que sigui el rellotge digital d'escacs perfecte.

DGTWORLD

Quantitat
En stock

 

Pagament segur amb certificat SSL

 

Enviaments a tot el món

 

Devolució 30 dies

El rellotge digital DGT2010, és el rellotge d'escacs oficial de la Federació Internacional d'Escacs FIDE.

La seva primera versió va ser fabricada l'any 2007. Un any després, al 2008, va ser denominat com Rellotge d'Escacs Oficial de la FIDE, després d'una prova realitzada per quatre àrbitres de màxim nivell que van considerar que complia a la perfecció amb totes les normatives oficials de la FIDE.

En l'actualitat, el DGT 2010 segueix sent el rellotge digital més utilitzat en els escacs profesionals i amateur, sent utilitzat habitualment en partides d'escacs d'exhibició, en clubs d'escacs, en tornejos oficials o de qualsevol tipus. L'ús massiu d'aquest rellotge digital d'escacs ve donat per la seva econòmic preu, la seva facilitat d'ús, els seus diferents programes i la seva alta eficiència.

Després d'una primera versió, el DGT 2010SG (Segona Generació) va sortir a mercat amb algunes novetats i uns quants canvis per millorar el seu rendiment, opcions i ajustos per complir amb les normes FIDE i els ritmes de joc més populars. En l'actualitat és sens dubte el rellotge d'escacs més venut, amb prop de 300.000 unitats venudes a tot el món.

Característiques físiques DGT 2010

Es compon d'una gran pantalla dividida en dues parts, corresponents a cada un dels jugadors de el tauler de joc. A cada part de la pantalla veurem reflectit el temps de joc restant de cada jugador. També podrem visualitzar:

 • Icona que indica el color de cada jugador
 • Bonus: increment de temps actiu
 • Delay: període de demora actiu
 • Bandera provisional: per indicar que un jugador ha passat a el següent període de temps.
 • Bandera final: el jugador ha perdut per temps.
 • Si el so està activat o desactivat
 • Si el rellotge està parat, a punt per començar, en funcionament, pausat o aturat perquè s'ha esgotat el temps.

A la part superior tenim dos botons o palanques a manera de "balança" que són utilitzades per cada un dels jugadors. Quan un jugador fa el seu moviment, prem la palanca corresponent, parant el seu temps i finalitzant el seu torn. El botó contrari s'aixeca al mateix temps que el temps de l'contrari comença a córrer automàticament.

A més, dels dos botons principals de joc, el rellotge d'escacs DGT 2010 disposa d'altres botons que permeten controlar totes les seves funcionalitats:

 • Un botó d'ON / OFF per apagar i encendre el rellotge.
 • Botó central de ▷ Play que permet controlar l'inici o pausa de la partida.
 • Un botó de + amb el qual podem passar a la següent opció, augmentar el temps de joc o activar o desactivar el so.
 • Un botó de - amb el qual podem retrocedir en les opcions, disminuir el temps restant o visualitzar el nombre de jugades actuals.
 • Un botó d'OK amb el que s'utilitza per confirmar qualsevol de les opcions disponibles. També serveix per modificar el contrast de la pantalla.

Característiques tècniques DGT 2010

Quant les opcions de joc, amb aquest rellotge podrem jugar tant a escacs com a altres jocs de tauler tan coneguts com el Shogi, l'Scrabble, el GO o les dames. Quant les opcions referents a escacs, té tot el necessari per controlar el temps dels diferents ritmes de joc existent.

Podem introduir fins a 14 programes manuals que podem guardar per utilitzar-los quan vulguem. A més, ofereix 13 mètodes diferents per controlar el temps de les partides: ràpides i Blitz, període + guillotina, opcions amb increment i delay, increment de torneig, etc. A més, inclou 21 opcions preprogramades per a un ús fàcil i ràpid. També es pot corregir el temps de joc o nombre de jugades en temps real, pausar la partida o activar / desactivar un efecte sonor per la dificultat de temps.

Funciona amb 2 piles AA (incloses) amb una gran eficiència que poden arribar a durar fins a 10 anys. En el cas que les bateries s'estiguin esgotant, sortirà un indicador a la pantalla perquè procedeixis a canviar-les com més aviat millor. Es recomana usar piles alcalines un sol ús de baix consum.

Per conèixer més detalls de cada mètode de control de temps, opcions de programació i altres qüestions referents a l'DGT 2010, consulta el manual oficial.

Vegi una ressenya al nostre blog.

Mira una ressenya al nostre blog.

8717662821097

Especificacions

Piles
si, 2x AA 1,5V
Pes
907 grs.
Tonalitat
Vermell burdeos
Material
ABS plastic
Garantia
2 anys
Marca
DGT
Dimensions
21.2 x 12,8 x 6,8 cm.
Tamany display
135 x 25 mm.
Fabricante
DGT Projects