Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar la navegació. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.

close

Filtrar per

Preu

Preu

  • 10,00 € - 96,00 €

Disponibilitat

Disponibilitat

Mida caselles

Mida caselles

Mida tauler

Mida tauler

Coordenades

Coordenades

Tipus de fusta

Tipus de fusta

Fabricante

Fabricante

Fusta

Taulers d'escacs de fusta: Elegància i qualitat per a les partides

Els taulers d'escacs de fusta són una opció clàssica i apreciada per molts jugadors d'escacs per la seva elegància, bellesa natural i durabilitat. Aquests taulers estan fabricats amb diferents tipus de fusta, com ara roure, noguera, palissandre o auró, entre d'altres, cosa que els confereix una varietat de colors i vetes que en realcen l'aspecte.

Les característiques destacades dels taulers d'escacs de fusta inclouen:

  • Estètica atractiva: La fusta és un material conegut per la seva bellesa i calidesa, cosa que fa que els taulers d'escacs de fusta siguin visualment atractius i una peça decorativa a qualsevol lloc on s'utilitzin.
  • Durabilitat: Els taulers de fusta són resistents i estan dissenyats per suportar l'ús freqüent durant moltes partides d'escacs.
  • Sensació tàctil: La textura de la fusta proporciona una sensació tàctil única i agradable durant el joc, cosa que alguns jugadors prefereixen sobre taulers d'altres materials.
  • Varietat de dissenys: Els taulers de fusta poden presentar diferents estils de quadres i caselles, des de dissenys clàssics fins a patrons més moderns.
  • Grandària i portabilitat: Els taulers de fusta estan disponibles en diferents mides, des de taulers més petits per a partides informals fins a taulers de mida estàndard per a competicions.
  • Combinació amb peces: Els taulers de fusta solen combinar molt bé amb peces d'escacs de diversos materials, com ara fusta, metall o plàstic.

En resum, els taulers d'escacs de fusta són una opció popular per a aquells que aprecien l'estètica, la qualitat i la tradició en la seva experiència de joc d'escacs.

La gran majoria de taulers de què disposem, són de Rexapados Ferrer. Sent un fabricant reconegut a nivell mundial, Rechapados Ferrer representa una opció fiable per a aquells que vulguin adquirir taulers d'escacs de fusta de la més alta qualitat. El seu prestigi i reputació a la indústria asseguren que els taulers compliran amb les expectatives dels clients més exigents.

Filtres actius